Pagina's

Saturday, January 27, 2007

Pão de Queijo

Doordat ik coeliakie heb, ben ik me meer gaan verdiepen in het zelf bakken van dingen, omdat de kant-en-klaar dingen niet meer mogen.

Afgelopen week is Alex hier geweest en heeft mij geleerd hoe ik Pão de Queijo kan maken (Braziliaanse kaasbroodjes). Deze worden van tapiocameel gemaakt en die meelsoort mag ik wel. Tapiocameel is meel van de casave-wortel. Op het forum (klik hier) heb ik het hele recept opgenomen. Ik heb wel een paar broodjes aangevuld met zongedroogde tomaatjes en bieslook. Die waren ook erg lekker!! Zie hier een resultaat:

1 comment:

  1. Grappig is dat, dat als je zoiets hoort (zo'n ziekte, o.i.d.) je eerst allerlei deuren ziet dichtgaan, en langzamerhand een aantal andere ontdekt die dan toegang bieden tot een hele andere, nieuwe wereld.

    Ze zien er goed uit Brigitte!

    ReplyDelete

Thanks for visiting my blog and leaving me a comment! ♥