Pagina's

Saturday, November 25, 2006

Stoute muisjes

Foei, het is even geleden dat ik wat gepost heb: het is een beetje druk op het werk. Voor een vestiging die geopend moet worden half december moeten een aantal dingen gedaan worden: advertenties, website, folder etc. Maar ik vind dat ook wel leuk om te doen.

Ondertussen ben ik met het tekenen al aan een nieuwe opdracht begonnen. Deze keer hou ik een WIP (work in progress) bij die, als ik wat verder ben, ik op het tekenforum ga plaatsen. Het zijn twee paardenhoofden die ik ga tekenen. Link volgt dus nog.

De mini-muisjes hebben ons al flink in beweging gezet. Ze zitten in een duna-bak, een dichte kooi met alleen bovenop een rooster. We dachten dat ze niet bij het rooster konden komen, dus wel... ik kom beneden en ik zie er ééntje zo over de bank rennen.

Dus eerst maar naar de Gamma om een nieuw rooster te kopen met gaatjes van maar 3 mm (daar passen ze echt niet doorheen) en toen het muisje vangen. De bank is van de muur gekomen, kleed aan de kant, kussens aan de kant, of te wel: de hele woonkamer op z'n kop. Intussen had ik het muisje opgejaagd richting Freddy die ergens tactisch op de vloer lag met een emmer. Muisje rent naar Freddy, Freddy "vangt" haar tussen de armen maar ze komt toch weer weg. Ik op de grond erbij en ineens had ik haar te pakken (wel voorzichtig hoor) en heb ik haar in een vervoersbakje gedaan zodat ze even tot rust kon komen. Nu zit ze veilig bij haar zusjes en is de rust in ons huis wedergekeerd.

Het huis op z'n kop:

Het is echt een mini-muisje, niet groter dan 5 cent.

2 comments:

 1. hoi brigitte
  ook jij een leuke site zeg! en wauw wat maak je mooie tekeningen zeg!!!!! geweldig!
  ik zet jouw blogje bij mijn links okay? leuk leuk!
  Groetjes en tot mails/blogs/pm's

  Be(rtien)

  ReplyDelete
 2. hoi brigitte
  leuke siteeeeeeeeee! en wauw wat een mooie tekeningen maak je zeg!
  Ik ga zeeeeer zeker een keer een opdracht bij je plaatsen,wil Truus van mij weleens vereeuwigd zien !
  Ik zet jou blog bij mijn links op mijn logje,leuk !!!
  Groetjes en knuffels van Truus en Fransie!

  ReplyDelete

Thanks for visiting my blog and leaving me a comment! ♥