Pagina's

Sunday, February 11, 2007

Slagroomtaartje

Gôh, wat vervelend.... nu weer een slagroomtaart geprobeerd te bakken. Sinds ik alles glutenvrij moet hebben, kost het me wel meer tijd omdat ik dingen niet meer kant en klaar kan kopen. Maar het uitproberen van dingen heeft ook z'n charmes.

Deze keer een slagroomtaart. Basis was een cakemix voor een stevige, ronde taart. Na het gebakken te hebben, door midden gesneden en een laagje jam en slagroom er tussen gedaan. Toen de randen met slagroom ingesmeerd en nougatine er op geplakt... alleen toen: toen was de slagroom al op. Dus de bovenkant heb ik niet kunnen bekleden om het mooi af te maken. Maar: hij smaakte heerlijk! Een deel van de taart is naar Mirjam en Patrick gegaan, want anders zou het wel schandalig zijn dat we met z'n tweeën een hele taart op eten (binnen een paar dagen).

Hier het resultaat:

2 comments:

  1. Toch maar een x-tje op bezoek bij de natuurvoeding in Velp of Oosterbeek Brigitte. De eerste kun je uistekend samen doen met Fred. Er is daar nl. een goed restaurantje aanwezig. Met een beetje geluk kun je daar direct gluttenvrij gebak kopen of anders vast wel bestellen.

    ReplyDelete
  2. mmmmjjjaaaammie trouwens!!!

    ReplyDelete

Thanks for visiting my blog and leaving me a comment! ♥