Pagina's

Friday, January 9, 2009

Dag Merlijn

Vorig jaar, tijdens de Exoknaag, heb ik Merlijn van de fokker overgenomen. Merlijn was een grijs mannetje, ruim een jaar oud en had zijn "diensten" gedaan in de fok - hij mocht bij mij met pensioen. Hij kwam samen met een onvruchtbaar vrouwtje die ik Morgana genoemd heb. Toch ging het na een paar weken niet goed en heb ik ze uit elkaar moeten halen. Merlijn mocht toen echt in alle rust van zijn oude dag genieten.

Een poosje zat hij niet helemaal lekker in zijn vel - ik zag hem amper en hij had een kale plek in zijn nek. Volgens de fokker zat dat in de lijn, kwam het vaker voor en was er niets aan te doen. Hij knapte op maar was wel magerder geworden. Afgelopen zondag vond ik Merlijn in zijn nestje, in slaap voor altijd. De week ervoor had ik, tijdens het verschonen, nog wat foto's gemaakt.

Rust zacht Merlijn. Hij is bijna 2 jaar oud geworden

Foto aanklikbaar
links: Merlijn net twee dagen bij ons, midden: een week geleden, rechts: zijn laatste rustplaats

2 comments:

 1. och cherm, arme Merlijn...heeft niet lang mogen genieten van zijn welverdiende rust. Hij ligt er wel vreedzaam bij! Je vindt het leuk als zo'n beestje komt en er is, maar ojee als er wat mee is...
  Sterkte meis.
  Kus Wil.

  ReplyDelete
 2. Weet je wel hoe vreemd het is om over een Merlijn te lezen terwijl de M&M ook in de mensenwereld bestaat en ik een onderdeel van de Morgana ben? Mijn Merlijn mijn Lief betreft?

  Rust zacht kleine Merlijn...

  XXX

  ReplyDelete

Thanks for visiting my blog and leaving me a comment! ♥