Pagina's

Wednesday, January 10, 2007

Vanavond

De schuimtaartjes afgelopen weekend, daar is niets van gekomen. Voelde me niet helemaal lekker (vreselijke hoofdpijn - heb de hele dag als een vaatdoek op de bank gelegen). Komend weekend in de herkansing dan maar.

Vanavond beginnen de tekenlessen weer. Ditmaal met een "nieuwjaarsreceptie" of te wel: iedereen neemt wat lekkers mee en eten we van elkaars hapjes. Helaas zal ik niet echt mee kunnen doen, want de meesten weten nog niet dat ik glutenvrij door het leven ga. Ikzelf ga van Santa Maria de taco-bakjes vullen met iets lekkers.

Ik heb wel weer zin in de tekenlessen - ik ben op dit moment met drie tekeningen tegelijk bezig. Een tekening met twee paardenhoofden (die is al ver), een tekening met één paard ten voete uit en een tekening met twee poezen. Ik hoop dat ik ze snel af heb, ik maak ze in opdracht voor anderen.

3 comments:

 1. Meer glutenvrij op http://www.glutenvrij.startkabel.nl/

  ReplyDelete
 2. Jammer zeg, ik hoop dat het vandaag wat beter met je gaat. Door de reactie van Annemieke moets ik denken aan http://www.candida-fibromyalgie-hypoglycemie-chronische-vermoeidheid-me.nl/forums/index.php forum,

  ken jij dit forum?

  ReplyDelete
 3. Nee, dat forum ken ik nog niet.
  Ik heb er even doorheen gescrolled en ik zie dat het een uitgebreid forum is.

  Leuk dat je het aan me doorgeeft. Bedankt!!

  ReplyDelete

Thanks for visiting my blog and leaving me a comment! ♥